DAP, KUDAKAF 2023 Kariyer Fuarında

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda, Atatürk Üniversitesi’nin ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı (KUDAKAF 2023) açıldı.

“Yetenek Her Yerde” temasıyla, ilk 2019 yılında düzenlenen Bölgesel Kariyer Fuarları, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından üniversiteler, kamu ve özel sektör kurumları ve meslek odalarının iş birliği ile gerçekleştiriliyor.

18-19 Aralık 2023 tarihlerinde Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezinde gerçekleşen açılışta, konuşmaların ardından halk oyunları gösterileri sergilendi ve akabinde fuara destek veren sponsor kurum ve firmalara plaketleri takdim edildi.

Fuara, ‘Bronz Sponsor’ olarak destek veren DAP Bölge Kalkınma İdaresi adına düzenlenen plaket, Erzurum 9. Kolordu ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tevfik Algan tarafından Başkan Prof. Dr. Osman Demirdöğen’e verildi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’un ziyaret ettiği DAP standına gençler yoğun ilgi gösterdi. Görevli uzman personeller, standı ziyaret eden üniversite gençlerine iş, kariyer fırsatlarıyla ilgili bilgiler veriyor. Stantta kurumla ilgili tanıtım kitapçıkları ile hizmet katalogları yer alıyor.